Професионални  видео оператори

За нас ще е удоволствие да предложим един визуален разказ на най-съкровените мигове в живота Ви, както и филм по ваша идея.
Видео филмирането е изкуство. Вътрешният поглед на видео оператора, уменията  и опита, изграден през годините, наред с модерната техника са гаранция за професионалното отразяване на Вашия празник. 
Нашите оператори ще се погрижат да остане вашия празник незабравим. Ще получите не просто DVD, а озвучен и монтиран филм с незабравимите Ви мигове. Професионалните ни оператори работят  с високо качествени дигитални камери осигуряващи кристална картина и уникален звук. Разполагаме със собствено студио за цифров и линеен видео и аудио монтаж. Агенция „Честито” има честа и удоволствието да работи с едно от най - известните български видео студиа – студио „Такис”, както и с други доказали се оператори и монтажисти. 
Правилното съчетаване на отделните кадри, монтажът, озвучаването и динамиката са част от видеофилмите, които създаваме.
Видеоклиповете и уникалните скечове са най - малкото което професионалистите ни могат да Ви предложат. Всяка ваша идея може да бъде претворена в уникален сценарий, а след това и във филм, клип или др. от нашите режисьори , оператори и монтажисти.
За нашите клиенти, които пазят своите филми VHS формат предлагаме и прехвърляне от VHS на DVD. 

Цена  от 300лв. до 600лв.
 
 
Ние пазим Вашите спомени вечно живи !